sobota 27.1.2024 Live band – the BEAUTIFULS/KAKTUS VERDE /JAKOFAKT?

První koncertní večer roku 2024 je tu , po roce se v Pohodě představí Sedlčanská panda – The Beautifuls a bude to v jejich podání zas pořádnej rock’n’roll, na který navážou Kaktus Verde hned dvojitým party setem , na úvod se těš úplně premiérově na kapelu Jakofakt? …což je parádní folk punk z Písku.
otevíráme 20:00
start:21:00 Jakofakt?
the Beautifuls
Kaktus Verde
aftroška

🐼 *** The Beautifuls *** 🐼
Nekompromisní autorský rockabilly rock’n’roll 21. století si již pár let hledá místo ve vašich srdcích a přehrávačích. Moderní pojetí, soudobé texty, a přesto pevně v kořenech žánru…
Byl nejprve Elvis a pak až rock’n’roll, nebo snad rock’n’roll zrodilo v posledním dechu country? I to se vám možná bude honit hlavou při poslechu čtyřčlenné party se vzteklou pandou ve znaku – The Beautifuls.
Živelná černobílá show nachází publikum napříč generacemi. Miláčci postapo komunity, ozdoby svatebních večírků, nepřehlédnutelný úkaz na koncertních pódiích – prostě uhlazený vzhled s ostrými drápy.
** Kaktus Verde **
Parta spolužáků se roku 2019 rozhodla založit pěkně pichlavou kapelu 😂 🌵
* Jakofakt? *
Jakofakt? je folk-punková kapela z Písku, hrající vlastní českou tvorbu. Vznikla v roce 2019 absolutně nepravděpodobným spojením lidí z různých hudebních žánrů.
Kapelu tvoří 6 členů, kteří jsou zkušení muzikanti hrající v různých hudebních tělesech a žánrech přes dvacet let, nechybí zde zkušenosti s klasickým rockem, punkem, ale i bluegrassem a folkem. Kapela je relativně mladá, avšak zkušenosti z velkých pódií už má. JAKOFAKT? hostovali v Lokti nad Ohří na Tři sestry Gambrinus 11° tour, předskakovali kapele Wohnout, Čechomor, Poletíme?. V roce 2021 kapela využila covidové období temna k natočení a vydání prvního CD s názvem „Nástupiště Svět“ – možno poslechnout na Spotify, Apple Music a dalších streamovacích platformách.
Plus klasická aftroška!
Vstupné pouze na místě : 180,-
the beautifuls